Šiandien paskelbta: 108Viso skelbimų: 630Šiandien yra kovo 28 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas RaseiniuSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook
Atgal
860631237Skambinti
PradžiaDarbasIeško darbo

Grafinio dizaino paslaugos, maketavimas

Paskelbta 2023 Lapkričio 2d., 13:23
 Grafinio dizaino paslaugos, maketavimas

Siūlome kokybiškas, greitas ir patikimas dizaino paslaugas visoje Lietuvoje už prieinamą kainą. Kuriame logotipus ir prekės ženklus, animaciją, animuotus el. atvirukus, internetinius banerius, video, 3D vizualizaciją, redaguojame nuotraukas, apklijuojame transporto priemones ir dar daugiau.

 

Taip pat maketuojame bei gaminame įvairią spaudą: katalogai, knygos, atvirukai, lankstinukai, brošiūros, vizitinės kortelės, diplomai, kvietimai, bilietai, lipdukai, etiketės, vokai, maišeliai, plakatai, vėliavos, firminiai blankai, sieniniai bei staliniai kalendoriai ir kt.

 

Mūsų internetinis puslapis: http://www.euroego.lt/home/dizainas/

 

Reklaminė įranga prekybai, scenos ir sceninės konstrukcijos, stulpeliai su virvėmis, parodų ir mugių įranga. ES paramos skydų ir stendų gamyba, parodos, stiklo pluošto vėliavų stiebai, prezentaciniai stalai. Mobili stendų sistema, foto nuotraukų redagavimas, dviaukščiai parodiniai stendai, vitrinų gamyba ir apipavidalinimas. Atitvėrimo sistemos, vientisos sienos reklaminis stendas, širmos ir pertvaros, modulinės konstrukcijų sistemos renginiams. Informaciniai ir reklaminiai stendai, reklaminiai skydai ir rėmai, parodinių sienelių gamyba, modulinės scenų pakylos. Brošiūrinės reklamai, LED šviečiantys stendai, vidaus ir lauko grindų stovai.

 

UAB EuroEGO

El. paštas: info@euroego.lt

Telefonai: 860631237, 860512959

Kaina: 10 EUR

Kontaktai

Paskelbė
UAB EuroEGO
Telefonas
860631237
Vietovė
Raseiniai
El. paštas
Skype
Svetainė
Skelbimo statistika Parodytas: 9122 k.
Peržiūrėtas: 1289 k.